середа, 1 квітня 2015 р.

Модуль 6. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання сервісів Веб 2.0 щодо спілкування та співпраці у навчання моїх учнів, а саме:
  • легко визначився із можливостями використовувати комунікації та співробітництво для покращення процесу навчання учнів та оцінювання при роботі над проектом.
  • цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання сервісів Веб 2.0 щодо спілкування та співпраці у навчання моїх учнів, а саме налаштувати написання коментарів так, щоб вони публікувалися в Інтернеті лише після того, як їх перегляне автор і дозволить їх публікацію.
 Сподобалась активна праця у блозі та вікі. Дізнався багато нової корисної інформації стосовно роботи з цими сервісами Інтернет і найголовніше, здобув конкретні практичні навички роботи по налаштуванню блогів, створенню повідомлень та вкладок, створенню повідомлень, внутрішніх і зовнішніх посилань у вікі.

1 коментар:

  1. Інтерактивне спілкування посідає дуже важливе місце у житті учня та вчителя, адже комунікація відбувається без обмежень і учні можуть не тільки здобувати знання з онлайн-ресурсів, але й налагоджувати спільну роботу над проектами через мережу і активно спілкуватись між собою.

    ВідповістиВидалити